Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Profi thai-box gálán vettek részt a fehérvári kemposok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 24.

ImageSzlovákia egyik legnevesebb profi thai-box gáláján vett részt a Székesfehérvári Kempo SE két versenyzője. Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a 65 kg-os súlycsoportban induló Polgár Tamás és a 85 kg-os kategóriában harcoló Ács László két lesérült sportoló helyére került be a Zilinában rendezett viadal programjába. A két fehérvári kempos egyaránt vereséget szenvedett szlovák ellenféllel szemben, az őket elkísérő Koncz Gábor edző azonban nem volt elégedetlen a látottakkal, különösen azért nem, mivel szinte egyáltalán nem volt idejük felkészülni Polgáréknak.

Tovább...
 
"Mint egy kis család" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 24.

ImageBudapesten lakik, de egyetemre Gödöllőre, edzésre pedig Székesfehérvárra jár nap mint nap az Alcoa FKC ifjúsági csapatának kapusa, Réty Lilla. Az egy hét híján húszéves leendő filmkritikussal a hétvégi „kapus-kirándulás“ apropóján nemcsak a bécsi élményeiről, hanem a tanulmányairól és terveiről is beszélgettünk…

Tovább...
 
Egy győzelemre a bajnoki címtől Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 újabb győzelmet aratott a bajnoki döntőben, így már 3-0-ra vezet összesítésben a négy győzelemig tartó párharcban. - A várakozásoknak megfelelően vendégfölénnyel indult a találkozó, a kapuba visszatérő - és kissé bizonytalannak tűnő - Sevelának akadt dolga bőven. A kipattanókat eleinte el tudta takarítani a hazai védelem, az első emberhátrányuk alatt azonban már a fehérvári csatárok bizonyultak szemfülesebbnek. Kovács lövését még lábbal védte Sevela, a kipattanóra azonban Nagy érkezett, és közelről beemelte.

Tovább...
 
Újra Székesfehérváron a válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 23.

ImageA bajnoki finálé ugyan még javában tart, de már most gondolnunk kell a válogatott előtt álló feladatokra, már csak azért is, mert másfél hét múlva éppen szeretett csarnokunkban kezdődik a vb-felkészülés. - Az elmúlt évek bravúrjai nyomán természetesen ezúttal is csodaváró hangulattal gondolunk a számunkra április 17-én Dél-Korea ellen kezdődő szlovéniai divízió 1-es világbajnokságra.

Tovább...
 
Félévszázados izmok erőpróbája Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 23.

ImageKülönleges mérkőzésnek lehettek tanúi a rugby szerelmesei Székesfehérváron: a Köfém Rögbi pályán fogadta a Fehérvár Rugby Club öregfiúk csapata (44 - 55 éves korúak) a nagy múltú Heidelberger Ruderklub hasonló korú csapatát. A német egyesület 1872 -ben alakult, s a tizedik legrégebbi rugby clubnak számít a világon.

Tovább...
 
Farkas szerint lesznek még jobb pillanataink Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 23.

ImageA Honvéd elleni 0-0-s döntetlen némileg csalódás lehet a szurkolóknak, bár dr. Mezey György szerint nem történt katasztrófa. Nem lehet állandóan egyenletes teljesítményt nyújtani, s a bajnokság vége is odébb van még. Vajon hogyan vélekedik a szombati találkozóról Farkas Balázs, a csapat kapitánya? "- Némileg én is csalódásnak élem meg ezt az egy pontot, mert hármat kellett volna elhoznunk Kispestről. Erre a játék képe alapján mindenképpen rászolgáltunk volna, főleg az első félidőben maradtak ki komolyabbnál komolyabb helyzeteink."

Tovább...
 
Kapott pontok nélküli győzelem sorozat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

ImageIsmét emelt fővel térhettek haza a fehérvári lányok a hétvégén, Jubjanában (Szlovénia) megrendezett negyedik Interliga női rögbi fordulóról. Az edzőjük, Gyölcsös Ferenc szerint nagyon jól sikerült a felkészülés sorozat. (Az eredmények alább olvashatók.)

Tovább...
 
Győzelmet arattak a fehérvári röplabdások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 22.

Image3-1-es győzelmet aratott a Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I-es férfi röplabda-bajnokság 12-14. helyért zajló rájátszásának szombati találkozóján. - kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől. Részletek: Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE - DEAC 3-1 (21, 11, -21, 21) / Fehérvári kezdő: Takács, Sejben, Gazsi, Deli, Gelencsér, Madácsi / Cserék: Csizmadi (libero), Bende, Nagy B., Halász.

 
Budapest Honvéd - Videoton 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 22.

ImageNem született gól Kispesten, a Videoton 0-0-át játszott a Budapest Honvéd ellen. Dr. Mezey György nehéz mérkőzésre számított, úgy vélte, jó iramú, pörgős hajtós meccset vív majd a két csapat. Massimo Morales is azt mondta a találkozó előtt, hogy a kiesés elleni küzdelemben három pontra hajt majd a csapata, de rögtön hozzátette, óvatosnak is kell lenniük, mert a Vidi kontrajátéka erőteljesebb, mint a Debrecené. A pályán inkább az olasz edző mondanivalójának második fele szerint alakult a dramaturgia:

Tovább...
 
Egy ponton múlott... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 21.

ImageKommentár nélkül: Atomerőmű SE – Albacomp 67-66 (26-15, 13-21, 5-19, 23-11) / ASE Sportcsarnok,V.: Hartyáni Zs., Cziffra Cs., Szilas Gy. (Benczur) / ASE: LaGrange 3/3, HORVÁTH Á. 21/9, Kiss Zs. -, CLARK 8, DILL 9/3 Cserék: Walker 10, Gulyás 8, Kovács Á. 8/6, Medve -. / Albacomp: SIMON B. 12/6, Hanga 4, Radovics 2, LEE 11/9, Farkas 5 Cserék: TOYA 23/9, Bódi 6, Keller 3.

 
Hazai pályán sem kegyelmezett a Sapa Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 21.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki döntő második mérkőzését sem vette félvállról, és szép gólokat lőve nagy gólkülönbségű győzelmet aratott. Ezzel összesítésben 2-0-ra vezetünk a négy győzelemig tartó párharcban. - A szokatlan időpont ellenére is mintegy 2000 szurkoló látogatott ki az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba, hogy a helyszínen tekintse meg, amint a Sapa Fehérvár AV19 a bajnoki címért harcol a Dunaújvárosi Acélbikákkal. Jarmo Tolvanen csapatából hiányzott Vaszjunyin Artyom, akinek megszületett Alina nevű kislánya. A boldog apuka érthetően a családjára koncentrál ezekben a napokban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5941 - 5951 / 7448